Despre geomembrane-hdpe.ro

Despre noi

Despre TiGC si echipa care va pune la dispozitie Geomembrane-HDPE.ro
brosura pdf geomembrane-hdpe.ro

Brosura HDPE

Descarca brosura geomembrane-hdpe.ro in format .pdf
contact geomembrane-hdpe.ro

Contact rapid

Descarca carte de vizita
M:0766-270.326

Performanta In Hidroizolatii Si Impermeabilizari

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Site-ul - geomembrane-hdpe.ro - este intretinut si administrat de catre Technic Invest Group Construct SRL

Continutul

site-ului geomembrane-hdpe.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de Technic Invest Group Construct SRL. Este interzisa modificarea, afisarea, distribuirea, publicarea, comercializarea, licentierea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Technic Invest Group Construct SRL

Firma Technic Invest Group Construct SRL a creat acest site pentru a facilita accesul publicului la informatii despre Impermeabilizari cu geomembrane HDPE. Scopul acestui site este de a prezenta la timp informatii exacte. Daca ni se semnaleaza erori, vom incerca sa le corectam. Cu toate acestea nu ne asumam nici o raspundere sau obligatie in legatura cu informatiile publicate pe acest site.

Aceste informatii au doar caracter general, nu vizeaza situatia particulara a unei entitati organizatorice sau a unei persoane. Informatiile nu sunt in mod obligatoriu complete, actualizate sau exacte, nu sunt echivalente unei consultari profesionale sau juridice (daca aveti nevoie de mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail).

De asemenea, mentionam ca nu exista garantii ca un document disponibil on-line reproduce cu exactitate un text oficial. Numai Legislatia Romaniei, in varianta tiparita in Monitorul Oficial, este considerata autentica.

Un alt scop este reducerea consecintelor negative cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, este posibil ca unele date sau informatii de pe site-ul nostru sa fi fost create sau structurate in fisiere sau formate care prezinta erori; prin urmare, nu putem garanta ca informatiile noastre nu vor fi afectate sau intrerupte de asemenea probleme. Firma Technic Invest Group Construct SRL nu isi asuma raspunderea cu privire la problemele intalnite ca urmare a utilizarii acestui site.

 

Utilizarea

acestui site se face in totalitate pe raspunderea dumneavoastra. Technic Invest Group Construct SRL nu poate fi raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea Technic Invest Group Construct SRL. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor situri.

Desi facem toate eforturile ca informatia sa fie cat mai corecta, Technic Invest Group Construct SRL nu poate garanta pentru informatiile prezente pe site-urile la care se face trimitere.

Confidentialitate

Informatiile furnizate in momentul utilizarii formularului de contact de pe site-ul nostru (de exemplu: nume, email, firma) precum si orice alt fel de informatii in legatura cu utilizarea serviciilor noastre sunt confidentiale.

Technic Invest Group Construct SRL garanteaza ca nu va utiliza aceste informatii in alte scopuri decat cele pentru care au fost furnizate.